ismerkedési módok
Témavezető
ki hogyan ismerkedik a neten?Sok férfi előadja a nagy macsót,közben egy impotens szürke egér.Lopott intim fotóval.
Áttekintés
A téma indult
A témát olvashatja
Bárki
Hozzászólhat
Bárki
Hozzászólások száma
5
A témához nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások

1
hozoka363#5
A netes?Ugyanolyan,mint a valoságban..Ott ugyan látod,de csak ennyi..nem tudsz rola semmit..Itt  a stilust,a helyesirást látod.Itt a belső a lényeg,az életben a külső.Ha tudsz olvasni a sorok közt.az jo,de az életben ugyis más a reakcio,a hangsuly.Aki itt kamuzik,az életben is hantaboy,hantagirl.
po97#4
Hölgyeim!
Azt hiszem, mindkét oldalon van mit a másiknak felhánytorgatni! Egyáltalán nem akarok a férfiak védelmében vagy a hölgyek ellen szólni. 
Szerintem valahol a való élet jelentkezik ezen az oldalon is!
baba1978#3
Én mindig odafigyelve ,kiváncsian olvasok 1-1 bemutatkozó reget! Ha nincs fénykép,tudom ,az illető családos vagy kapcsolatban él! Nincs is ebben semmi gond ,hisz mindenhol kell a diszkréció, még ott is ahol nincs kapcsolat! Én a levelezős ,privis ismerkedést részesítem előnyben , és ez be is vált eddig! A szép és kellemes dolgok ott is célhoz érnek a betükben! Tehetem napokig ,hetekig,még eljutunk egy személyes találkozásig ,ahol akkora a vágy bennünk ,hogy szinte már éget és fáj! A kamu bemutatkozó regek és vágyadatok  már egy beszélgetés 5.mondata után kiderülnek!
zsuzsa001#2
ÓÓÓ, nekem az a kedvencem, aki úgy hirdeti magát, pasi létére, hogy "dekoratív szeretőt keres" és hogy az jelentkezzen majd nála....
megolakivancsisag#1
:):):)

1
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.